Agenda

3 daagse workshop - zichtbaar zijn op socialmedia hoe doe je dit?

Wat gaan we doen?
We behandelen trends en ontwikkelingen in social media. We geven een uitleg over Facebook en Instagram. We bespreken de social media pagina’s van alle deelnemers en geven opbouwende tips. We vertellen wat creatieve content is. Je gaat aan de slag met creatieve foto’s maken. Je leert op een originele manier teksten schrijven voor jouw doelgroep. We bespreken een aantal apps waarmee je leuke dingen kunt creëren. We passen ook meteen alle kennis toe in praktijkopdrachten en geven je huiswerk mee. Iedereen kan leren om op een leuke en creatieve manier content te maken voor je social media pagina’s. Vergroot je fanbase en bereik! Verbeter je resultaten en zet social media in als een goedwerkende marketingtool.
Bekijk hier de flyer (pdf)!

DATA:
Maandag 5, maandag 12 en maandag 26 maart 2018

TIJDSTIP:

  • 18.00 uur Ontvangt met verse soep en goedgebelegde broodjes
  • 18.30 uur Start workshop
  • 19.30 uur Korte pauze
  • 21.30 uur Einde workshop


ORGANISATIE:
Go Social (onderdeel EHS Communications) in samenwerking met het
Innovatiehuis MKB Keyport.

KOSTEN:
€ 349,- ex btw
Inclusief de verzorging van de innerlijke mens

PROGRAMMA:

  • Dag 1 Theorie en praktijk Facebook, zakelijke pagina’s bespreken, wat is creatieve content, praktijkopdrachten
  • Dag 2 Theorie en praktijk Instagram, hoe maak ik mooie foto’s, praktijkopdrachten
  • Dag 3 Adverteren, interessante apps, huiswerk bespreken

AANMELDEN EN MEER INFORMATIE:
Mail: info@ehscommunications.nl of bel 0495 524380
Aanmelden kan t/m 5 februari 2018 VOL = VOL
Maximaal aantal deelnemers: 15
Deze workshop is gericht op mensen die hun zakelijke facebook/instagram account willen verbeteren met een basiskennis van social media.

Startdatum
5 maart 2018
Einddatum
26 maart 2018
Terug
Keyport 2020
Nieuws

Connected Learning voor het MKB

Maakindustrie, Innovatie, Ondernemerschap
11-10-18 Automatisering en robotisering in de praktijk - Meer weten over IoT, Virtual Reality, Augmented Reality en Digital Twin? Zelf ervaren en zien hoe het werkt? Meld je aan voor de Connected Learning bijeenkomsten op 17 en 31 oktober. Lees meer

Automatisering en robotisering in de praktijk - Meer weten over IoT, Virtual Reality, Augmented Reality en Digital Twin? Zelf ervaren en zien hoe het werkt? Meld je aan voor de Connected Learning bijeenkomsten op 17 en 31 oktober.

Studenten werken samen met retailers aan succesvolle social media

Leisure & Retail, Ondernemerschap, Onderwijs
03-10-18 Samen met Zuyd Hogeschool heeft het RIC Limburg een project opgestart waarin 10 retail ondernemers samen met studenten aan de slag gaan met het verbeteren van hun social media. Rondom de centrale vraagstelling; ‘Hoe kan de retailer haar klanten beter bereiken via de sociale media?’ gaan de studenten samen met de ondernemers een intensief traject in. Lees meer

Samen met Zuyd Hogeschool heeft het RIC Limburg een project opgestart waarin 10 retail ondernemers samen met studenten aan de slag gaan met het verbeteren van hun social media. Rondom de centrale vraagstelling; ‘Hoe kan de retailer haar klanten beter bereiken via de sociale media?’ gaan de studenten samen met de ondernemers een intensief traject in.

De kracht van vijftig plus!

Arbeidsmarkt
02-10-18 Doe mee aan QUINTASTICS. - Hoe kan de arbeidsmarkt zo ingericht worden dat werknemers tot aan de pensioengerechtigde leeftijd productief zijn op de arbeidsmarkt? Het project Quintastic Keyport - Noord Limburg heeft een tweeledige aanpak: we begeleiden gemotiveerde vijftigplussers naar een toekomstbestendig carrièreperspectief, passend bij de vraag van werkgevers. Tegelijkertijd werken we aan het behoud van werk door de productiviteit van deze ervaren werknemers te borgen. Interesse? Meld je aan! Lees meer

Doe mee aan QUINTASTICS. - Hoe kan de arbeidsmarkt zo ingericht worden dat werknemers tot aan de pensioengerechtigde leeftijd productief zijn op de arbeidsmarkt? Het project Quintastic Keyport - Noord Limburg heeft een tweeledige aanpak: we begeleiden gemotiveerde vijftigplussers naar een toekomstbestendig carrièreperspectief, passend bij de vraag van werkgevers. Tegelijkertijd werken we aan het behoud van werk door de productiviteit van deze ervaren werknemers te borgen. Interesse? Meld je aan!

Ondernemerschapsroute succesvol afgerond

Ondernemerschap, Onderwijs
02-10-18 Betere aansluiting onderwijs, bedrijfsleven en arbeidsmarkt. - “VMBO leerlingen zijn bij uitstek leerlingen die gaan werken in onze regionale groeimarkten. Maar in hun opleiding zitten geen beroepsgerichte vakken. Bovendien krijgen ze geen goed beeld van de arbeidskansen bij bedrijven en de bijbehorende vervolgopleidingen.” Dit was in 2016 aanleiding om een doorlopende leerroute te ontwikkelen. Onder de noemer project Ondernemerschapsroute werd dit traject onlangs succesvol afgerond. Lees meer

Betere aansluiting onderwijs, bedrijfsleven en arbeidsmarkt. - “VMBO leerlingen zijn bij uitstek leerlingen die gaan werken in onze regionale groeimarkten. Maar in hun opleiding zitten geen beroepsgerichte vakken. Bovendien krijgen ze geen goed beeld van de arbeidskansen bij bedrijven en de bijbehorende vervolgopleidingen.” Dit was in 2016 aanleiding om een doorlopende leerroute te ontwikkelen. Onder de noemer project Ondernemerschapsroute werd dit traject onlangs succesvol afgerond.

Aantrekkelijkste Werkgever Van Limburg

Ondernemerschap
02-10-18 De koplopers zijn bekend. - Vorige week werd de top 3 bekend gemaakt. In de categorie MKB-bedrijf in Midden-Limburg gaan aan kop: VIRO, Maastveste Berben Bouw en Unicorn Grain Specialities. Kragten, Sekisui Alveo en het Waterschapsbedrijf Limburg vormen de top drie in de categorie Groot bedrijf. Lees meer

De koplopers zijn bekend. - Vorige week werd de top 3 bekend gemaakt. In de categorie MKB-bedrijf in Midden-Limburg gaan aan kop: VIRO, Maastveste Berben Bouw en Unicorn Grain Specialities. Kragten, Sekisui Alveo en het Waterschapsbedrijf Limburg vormen de top drie in de categorie Groot bedrijf.

Nieuwsbrief

Schrijf u hier in voor de 2 wekelijkse keynote nieuwsbrief met het laatste nieuws uit de regio. U ontvangt voor de inschrijving een opting-in e-mail die u moet bevestigen.

Stichting Keyport 2020, Postbus 950, 6000 AZ Weert
Menu