Agenda

3 daagse workshop - zichtbaar zijn op socialmedia hoe doe je dit?

Wat gaan we doen?
We behandelen trends en ontwikkelingen in social media. We geven een uitleg over Facebook en Instagram. We bespreken de social media pagina’s van alle deelnemers en geven opbouwende tips. We vertellen wat creatieve content is. Je gaat aan de slag met creatieve foto’s maken. Je leert op een originele manier teksten schrijven voor jouw doelgroep. We bespreken een aantal apps waarmee je leuke dingen kunt creëren. We passen ook meteen alle kennis toe in praktijkopdrachten en geven je huiswerk mee. Iedereen kan leren om op een leuke en creatieve manier content te maken voor je social media pagina’s. Vergroot je fanbase en bereik! Verbeter je resultaten en zet social media in als een goedwerkende marketingtool.
Bekijk hier de flyer (pdf)!

DATA:
Maandag 5, maandag 12 en maandag 26 maart 2018

TIJDSTIP:

  • 18.00 uur Ontvangt met verse soep en goedgebelegde broodjes
  • 18.30 uur Start workshop
  • 19.30 uur Korte pauze
  • 21.30 uur Einde workshop


ORGANISATIE:
Go Social (onderdeel EHS Communications) in samenwerking met het
Innovatiehuis MKB Keyport.

KOSTEN:
€ 349,- ex btw
Inclusief de verzorging van de innerlijke mens

PROGRAMMA:

  • Dag 1 Theorie en praktijk Facebook, zakelijke pagina’s bespreken, wat is creatieve content, praktijkopdrachten
  • Dag 2 Theorie en praktijk Instagram, hoe maak ik mooie foto’s, praktijkopdrachten
  • Dag 3 Adverteren, interessante apps, huiswerk bespreken

AANMELDEN EN MEER INFORMATIE:
Mail: info@ehscommunications.nl of bel 0495 524380
Aanmelden kan t/m 5 februari 2018 VOL = VOL
Maximaal aantal deelnemers: 15
Deze workshop is gericht op mensen die hun zakelijke facebook/instagram account willen verbeteren met een basiskennis van social media.

Startdatum
5 maart 2018
Einddatum
26 maart 2018
Terug
Keyport 2020
Nieuws

RIC pilot: retailers helpen elkaar met innovatievragen

Leisure & Retail, Ondernemerschap
12-07-18 Op 2 juli heeft het RIC Limburg een nieuwe pilot gelanceerd: RIC Connect. Als retailers moet je mee met de zich snel ontwikkelende markt en de continu veranderende klantbehoeften. Maar hoe kom je tot innovatie en vernieuwing als je ook gewoon in je winkel moet staan, je administratie moet doen, op inkooptrips moet gaan, je personeel moet aansturen, je online shop moet runnen, etc etc? Lees meer

Op 2 juli heeft het RIC Limburg een nieuwe pilot gelanceerd: RIC Connect. Als retailers moet je mee met de zich snel ontwikkelende markt en de continu veranderende klantbehoeften. Maar hoe kom je tot innovatie en vernieuwing als je ook gewoon in je winkel moet staan, je administratie moet doen, op inkooptrips moet gaan, je personeel moet aansturen, je online shop moet runnen, etc etc?

De toekomst van e-Fulfilment Hotspot Limburg

Logistiek, Innovatie, Ondernemerschap
12-07-18 Limburg: Fulfil your Future! Diepgaand inzicht verkrijgen in de toekomst van e-Fulfilment Hotspot Limburg en/of leren wat dit voor uw organisatie betekent? Lees dan snel verder! Lees meer

Limburg: Fulfil your Future! Diepgaand inzicht verkrijgen in de toekomst van e-Fulfilment Hotspot Limburg en/of leren wat dit voor uw organisatie betekent? Lees dan snel verder!

6 sept - Symposium SML-OML-Keyport voor raadsleden, bestuurders en commissieleden

Algemeen, Innovatie, Ondernemerschap, Arbeidsmarkt
04-07-18 Het gaat goed in onze regio en daar dragen we allemaal ons steentje aan bij! U als gemeente, maar ook SML (Samenwerking Midden-Limburg), Keyport en OML (Ontwikkelingsmaatschappij Midden-Limburg) werken aan het versterken van onze regio. Maar het kan (en moet) nog veel beter. Dit kan alleen in goed samenspel! Daarom nodigen wij u (raadslid/ bestuurder) uit voor een inspirerende, swingende én informatieve bijeenkomst op Beachclub Degreez. Lees meer

Het gaat goed in onze regio en daar dragen we allemaal ons steentje aan bij! U als gemeente, maar ook SML (Samenwerking Midden-Limburg), Keyport en OML (Ontwikkelingsmaatschappij Midden-Limburg) werken aan het versterken van onze regio. Maar het kan (en moet) nog veel beter. Dit kan alleen in goed samenspel! Daarom nodigen wij u (raadslid/ bestuurder) uit voor een inspirerende, swingende én informatieve bijeenkomst op Beachclub Degreez.

Keyport actief op de arbeidsmarkt

Arbeidsmarkt
04-07-18 De arbeidsmarkt is enorm in beweging. Het bedrijfsleven heeft een groeiende behoefte aan up to date opgeleid ( technisch) personeel. Keyport werkt aan het verbeteren van de aansluiting tussen onderwijs en arbeidsmarkt. Lees meer

De arbeidsmarkt is enorm in beweging. Het bedrijfsleven heeft een groeiende behoefte aan up to date opgeleid ( technisch) personeel. Keyport werkt aan het verbeteren van de aansluiting tussen onderwijs en arbeidsmarkt.

New Deal arbeidsmarkt Zuid-Oost Nederland

Arbeidsmarkt
04-07-18 "In Zuidoost-Nederland zijn mensen verzekerd van werk en bedrijven en instellingen verzekerd van mensen" Ton Wilthagen, bestuurlijk portefeuillehouder Arbeidsmarkt. Lees hier meer over de NEW DEAL arbeidsmarkt. Lees meer

"In Zuidoost-Nederland zijn mensen verzekerd van werk en bedrijven en instellingen verzekerd van mensen" Ton Wilthagen, bestuurlijk portefeuillehouder Arbeidsmarkt. Lees hier meer over de NEW DEAL arbeidsmarkt.

Nieuwsbrief

Schrijf u hier in voor de 2 wekelijkse keynote nieuwsbrief met het laatste nieuws uit de regio. U ontvangt voor de inschrijving een opting-in e-mail die u moet bevestigen.

Stichting Keyport 2020, Postbus 950, 6000 AZ Weert
Menu