Agenda

3 daagse workshop - zichtbaar zijn op socialmedia hoe doe je dit?

Wat gaan we doen?
We behandelen trends en ontwikkelingen in social media. We geven een uitleg over Facebook en Instagram. We bespreken de social media pagina’s van alle deelnemers en geven opbouwende tips. We vertellen wat creatieve content is. Je gaat aan de slag met creatieve foto’s maken. Je leert op een originele manier teksten schrijven voor jouw doelgroep. We bespreken een aantal apps waarmee je leuke dingen kunt creëren. We passen ook meteen alle kennis toe in praktijkopdrachten en geven je huiswerk mee. Iedereen kan leren om op een leuke en creatieve manier content te maken voor je social media pagina’s. Vergroot je fanbase en bereik! Verbeter je resultaten en zet social media in als een goedwerkende marketingtool.
Bekijk hier de flyer (pdf)!

DATA:
Maandag 5, maandag 12 en maandag 26 maart 2018

TIJDSTIP:

  • 18.00 uur Ontvangt met verse soep en goedgebelegde broodjes
  • 18.30 uur Start workshop
  • 19.30 uur Korte pauze
  • 21.30 uur Einde workshop


ORGANISATIE:
Go Social (onderdeel EHS Communications) in samenwerking met het
Innovatiehuis MKB Keyport.

KOSTEN:
€ 349,- ex btw
Inclusief de verzorging van de innerlijke mens

PROGRAMMA:

  • Dag 1 Theorie en praktijk Facebook, zakelijke pagina’s bespreken, wat is creatieve content, praktijkopdrachten
  • Dag 2 Theorie en praktijk Instagram, hoe maak ik mooie foto’s, praktijkopdrachten
  • Dag 3 Adverteren, interessante apps, huiswerk bespreken

AANMELDEN EN MEER INFORMATIE:
Mail: info@ehscommunications.nl of bel 0495 524380
Aanmelden kan t/m 5 februari 2018 VOL = VOL
Maximaal aantal deelnemers: 15
Deze workshop is gericht op mensen die hun zakelijke facebook/instagram account willen verbeteren met een basiskennis van social media.

Startdatum
5 maart 2018
Einddatum
26 maart 2018
Terug
Keyport 2020
Nieuws

Citaverde College zet handtekening voor een beter leven

Agri, Innovatie, Onderwijs
18-01-19 Green Deal voor de visie op kringlooplandbouw van het Ministerie van LNV. Lees meer

Green Deal voor de visie op kringlooplandbouw van het Ministerie van LNV.

Mooie resultaten Keyport e-Fulfilment Hub

Logistiek, Innovatie
15-01-19 In 2016 ging het Keyport2020-project e-Fulfilment Hub van start. De afgelopen jaren werden diverse mooie resultaten geboekt, waarbij tijdens het eindejaarsseminar van e-Fulfilment Hub uitgebreid werd stilgestaan. Zo laat een recent marktonderzoek (eind 2018) onder 183 webshopeigenaren bijvoorbeeld zien dat 32% van de webshops de Keyport-regio ziet als dé hotspot voor pan-Europese fulfilment en dat al 46% overweegt e-fulfilment in onze regio uit te besteden! Maar naast deze mooie successen, zijn er nog véél meer kansen te benutten! Lees meer

In 2016 ging het Keyport2020-project e-Fulfilment Hub van start. De afgelopen jaren werden diverse mooie resultaten geboekt, waarbij tijdens het eindejaarsseminar van e-Fulfilment Hub uitgebreid werd stilgestaan. Zo laat een recent marktonderzoek (eind 2018) onder 183 webshopeigenaren bijvoorbeeld zien dat 32% van de webshops de Keyport-regio ziet als dé hotspot voor pan-Europese fulfilment en dat al 46% overweegt e-fulfilment in onze regio uit te besteden! Maar naast deze mooie successen, zijn er nog véél meer kansen te benutten!

Vier nieuwe Keyport projecten!

Algemeen, Agri, Logistiek, Maakindustrie, Zorg, Innovatie, Ondernemerschap, Arbeidsmarkt, Onderwijs
15-01-19 Keyport verbindt, versnelt, versterkt én ondersteunt. We gaan het jaar voortvarend van start met vier ‘nieuwe’ projecten. Lees het hier! Lees meer

Keyport verbindt, versnelt, versterkt én ondersteunt. We gaan het jaar voortvarend van start met vier ‘nieuwe’ projecten. Lees het hier!

Innovatie financieren?

Innovatie, Ondernemerschap
15-01-19 Een nieuw jaar vol nieuwe ideeën?  Breng je innovatie in praktijk en maak gebruik van alle kennis en (financiële) mogelijkheden die er zijn. Speciaal voor het MKB. Van een snelle check op haalbaarheid, tot het uitwerken van je businesscase of het aanvragen van subsidie. Trias en Liof helpen je graag! Lees meer

Een nieuw jaar vol nieuwe ideeën?  Breng je innovatie in praktijk en maak gebruik van alle kennis en (financiële) mogelijkheden die er zijn. Speciaal voor het MKB. Van een snelle check op haalbaarheid, tot het uitwerken van je businesscase of het aanvragen van subsidie. Trias en Liof helpen je graag!

Finale Dutch IoT Challenge in Spark Tech Lab Weert

Maakindustrie, Innovatie, Onderwijs
18-12-18 Maar liefst 150 teams leverden 150 nieuwe ideeën in vijf verschillende categorieën: agro, zorg, logistiek, smart cities en een algemeen thema. De 20 finalisten presenteerden hun innovaties op 14 december aan de juryleden. Bekijk de video voor een impressie van deze verkiezing. Lees meer

Maar liefst 150 teams leverden 150 nieuwe ideeën in vijf verschillende categorieën: agro, zorg, logistiek, smart cities en een algemeen thema. De 20 finalisten presenteerden hun innovaties op 14 december aan de juryleden. Bekijk de video voor een impressie van deze verkiezing.

Nieuwsbrief

Schrijf u hier in voor de 2 wekelijkse keynote nieuwsbrief met het laatste nieuws uit de regio. U ontvangt voor de inschrijving een opting-in e-mail die u moet bevestigen.

Stichting Keyport 2020, Postbus 950, 6000 AZ Weert
Menu