Agenda

17 april 2019 – Internationaal zakendoen als MKB’er

Werkt u als ondernemer internationaal, en heeft u vaak te maken met cultuurverschillen of wellicht ook andere wetgevingen?

Internationaal-zaken-doen.jpgOp 17 april 2019 komen ondernemers uit heel verschillende sectoren bij elkaar om van elkaars ervaringen in het buitenland te leren. Afrika, Azië, Rusland, China en Canada zijn enkele van de voorbeelden waar ondernemers zoekende zijn hoe zij deze markt efficiënt kunnen benaderen, en op welke regels en wetten zij voorbereid moeten zijn. Deze middag zullen tevens ondernemers aanwezig zijn met enige ervaring op deze markten. Door zo te sparren over elkaars uitdagingen, en van elkaars fouten te leren, kan een ieder doelbewust te werk gaan.

Locatie:
Groba B.V., Mangaanstraat 21, 6031 RT Nederweert

Programma:

  • 14.30 uur: Ontvangst en kennismaking
  • 15:00 uur: Opening namens Keyport 2020
  • 15.05 uur: Iedereen pitcht in 10 minuten wat hij/zij doet als ondernemer, in welke landen/continenten ze actief zijn en waar de uitdagingen liggen.
  • 16.00 uur: Brainstormen n.a.v. de vragen die aan de groep zijn gesteld.
  • 17.00 uur: Afronding

Aanmelden?
U dient zich per persoon aan te melden op de website van lerend leven.

Startdatum
17 april 2019
Starttijd
14:30
Einddatum
17 april 2019
Eindtijd
17:00
Terug
Keyport 2020
Nieuws

Provincie Limburg gaat samenwerking aan met Meet the Youngsters

Leisure & Retail, Algemeen, Logistiek, Maakindustrie, Innovatie, Arbeidsmarkt, Onderwijs
19-03-19 Provincie Limburg tekent samenwerkingsovereenkomst met Meet the Youngsters om aan de slag te gaan met het binden, boeien en benutten van jong talent voor Limburg. Lees meer

Provincie Limburg tekent samenwerkingsovereenkomst met Meet the Youngsters om aan de slag te gaan met het binden, boeien en benutten van jong talent voor Limburg.

Dimass verbindt zich met Centrum voor Logistiek Vakmanschap van Gilde Opleidingen

Logistiek, Innovatie, Ondernemerschap
18-03-19 Weert – Dimass Group BV uit Haelen is de nieuwe partner van het Centrum voor Logistiek Vakmanschap (CLV) van Gilde Opleidingen, met vestigingen in Venlo en Weert. Lees meer

Weert – Dimass Group BV uit Haelen is de nieuwe partner van het Centrum voor Logistiek Vakmanschap (CLV) van Gilde Opleidingen, met vestigingen in Venlo en Weert.

Innovatie financieren met subsidie? TRIAS realiseert een slagingskans van 88%

Innovatie, Ondernemerschap
15-03-19 “We werken voor uiteenlopende bedrijven, van start ups tot grotere ondernemingen, in uiteenlopende sectoren.” Ons slagingspercentage is 88%. Dat heeft met onze aanpak te maken. Lees meer

“We werken voor uiteenlopende bedrijven, van start ups tot grotere ondernemingen, in uiteenlopende sectoren.” Ons slagingspercentage is 88%. Dat heeft met onze aanpak te maken.

Finaledag Tal-Techniek op Spark Tech Lab

Maakindustrie, Onderwijs
12-03-19 Al voor het vijfde jaar doen ze mee: carrosseriebedrijf Tal-Techniek uit Weert. Monique Princen: “Ik geef een gastles op school, de leerlingen krijgen een rondleiding op ons bedrijf en tijdens de finaledag presenteren zij hun eigen carrosserie- ontwerp. Mij kost het maar een paar uurtjes. De rest regelt het Make Tech Platform in samenspraak met techniekatelier Spark Tech Lab.” Lees meer

Al voor het vijfde jaar doen ze mee: carrosseriebedrijf Tal-Techniek uit Weert. Monique Princen: “Ik geef een gastles op school, de leerlingen krijgen een rondleiding op ons bedrijf en tijdens de finaledag presenteren zij hun eigen carrosserie- ontwerp. Mij kost het maar een paar uurtjes. De rest regelt het Make Tech Platform in samenspraak met techniekatelier Spark Tech Lab.”

Start vandaag met duurzaam ondernemen…

Maakindustrie, Innovatie, Ondernemerschap
12-03-19 Restafval voor de één, is een grondstof voor de ander. InduSym maakt matches tussen individuele ondernemers. Dichtbij, snel én winstgevend. Maak nu een vrijblijvende afspraak met Renske Cox of meld je vrijblijvend aan! Lees meer

Restafval voor de één, is een grondstof voor de ander. InduSym maakt matches tussen individuele ondernemers. Dichtbij, snel én winstgevend. Maak nu een vrijblijvende afspraak met Renske Cox of meld je vrijblijvend aan!

Nieuwsbrief

Schrijf u hier in voor de 2 wekelijkse keynote nieuwsbrief met het laatste nieuws uit de regio. U ontvangt voor de inschrijving een opting-in e-mail die u moet bevestigen.

Stichting Keyport 2020, Postbus 950, 6000 AZ Weert
Menu