Agenda

14 nov Partnerevent Meet the Youngsters

Op donderdag 14 november vindt ons jaarlijkse partnerevent weer plaats, gecombineerd met de uitroeping van de winnaars van de verkiezing Aantrekkelijkste Werkgever van Limburg. Dit zal plaatsvinden bij Hoge School Zuyd in Sittard (Ligne 1). Graag nodigen we u en uw collega's uit voor deze middag.

Programma

  • 16:00 uur Ontvangst
  • 16:30 uur Opening door wethouder Pieter Meekels
  • 16:35 uur Terugblik en vooruitblik Meet the Youngsters
  • 16:45 uur Keynote: Joost van den Akker, gedeputeerde van Economie, Onderwijs en Sport
  • 17:00 uur Keynote: Frank Aernout: ' 'De wereld is digitaal gegaan ..… uw recruitment aanpak ook?'
  • 17:30 uur Paneldiscussie met studenten
  • 18:00 uur Bekendmaking winnaars Aantrekkelijkste Werkgever van Limburg categorieën MKB en Groot Bedrijf
  • 18:30 uur Borrel
  • 19:00 uur Eind

Aanmelden: stuur een e-mail naar: maartje@meettheyoungsters.nl

Graag ontvangen we voor 1 november uw aan- of afmelding voor het Partnerevent & de Bekendmaking van de Aantrekkelijkste werkgever van Limburg.

We wensen alle deelnemende bedrijven nog veel succes met de verkiezing, stemmen kan nog tot 1 november!


De koplopers van de verkiezing ontvangen een taart.footer-meettheyoungsters.png


Nog niet ingeschreven voor de Keynote nieuwsbrief?

Thema’s: Arbeidsmarktoptimalisatie, Ondernemerschap, Innovatie en met nieuws over: Workshops en Seminars. Schrijf je in voor de Keynote nieuwsbrief.

Startdatum
14 november 2019
Starttijd
16:00
Einddatum
14 november 2019
Eindtijd
19:00
Terug
Keyport 2020
Nieuws

Bijna tijd voor cadeaus en gezelligheid… maar eerst nog die WBSO!

Ondernemerschap
11-11-19 De WBSO (voluit Wet bevordering speur- en ontwikkelingswerk) is veruit de belangrijkste subsidieregeling in Nederland. Vooral Nederlandse mkb-ondernemingen maken dankbaar gebruik van de WBSO. In 2020 trekt het kabinet hier maar liefst € 1.281 miljoen voor deze regeling uit.

De WBSO (voluit Wet bevordering speur- en ontwikkelingswerk) is veruit de belangrijkste subsidieregeling in Nederland. Vooral Nederlandse mkb-ondernemingen maken dankbaar gebruik van de WBSO. In 2020 trekt het kabinet hier maar liefst € 1.281 miljoen voor deze regeling uit.

Events in Limburg | Bekijk hier de agenda van de Groeischakelaar.

Ondernemerschap
08-11-19 Om te kunnen groeien of innoveren is het slim om jezelf te verrijken met kennis of nieuwe vaardigheden. En dit najaar is de perfecte tijd om je kennis te vergroten, want Limburg heeft veel moois in petto. We zetten graag een aantal interessante events voor je op een rij in onze agenda (De groeischakelaar).

Om te kunnen groeien of innoveren is het slim om jezelf te verrijken met kennis of nieuwe vaardigheden. En dit najaar is de perfecte tijd om je kennis te vergroten, want Limburg heeft veel moois in petto. We zetten graag een aantal interessante events voor je op een rij in onze agenda (De groeischakelaar).

Limburgse paardensector en MBO werken samen aan goed onderwijs en meer betaalde banen

Onderwijs
08-11-19 De opleiding van de MBO-studenten Paardensport en -houderij beter laten aansluiten op de behoefte van hun toekomstige werkgevers, dat is 1 van de doelstellingen die CITAVERDE College en de hippische werkgevers zich hebben voorgenomen. Daarnaast wordt een hippisch practoraat ingericht dat onderzoek gaat doen naar prestatieverbeteringen in de sport.

De opleiding van de MBO-studenten Paardensport en -houderij beter laten aansluiten op de behoefte van hun toekomstige werkgevers, dat is 1 van de doelstellingen die CITAVERDE College en de hippische werkgevers zich hebben voorgenomen. Daarnaast wordt een hippisch practoraat ingericht dat onderzoek gaat doen naar prestatieverbeteringen in de sport.

Kabisa wint twee Awards in één week.

Ondernemerschap
07-11-19 Kabisa wint twee Awards in één week. Kabisa gefeliciteerd! Zo werden al de Beste Werkgever-Awards in ontvangst genomen in 2016, 2017, 2018. Deze week kon Kabisa hier maar liefst twee awards bijschrijven!

Kabisa wint twee Awards in één week. Kabisa gefeliciteerd! Zo werden al de Beste Werkgever-Awards in ontvangst genomen in 2016, 2017, 2018. Deze week kon Kabisa hier maar liefst twee awards bijschrijven!

Start & Grow DiffrnT Online Info Meeting

Innovatie, Ondernemerschap
07-11-19 Als jij als MKB ondernemer of starter aan succes denkt, waar denk je dan aan? Wat betekent succes voor jou? Hoe succesvol jij en je organisatie kunnen worden is afhankelijk van jouw potentieel. Een deel daarvan ken je, maar een ander deel is verborgen. Start & Grow Diffrnt maakt op unieke en snelle wijze jouw verborgen potentieel én dat van je organisatie transparant. Ontwikkel je ondernemerskwaliteiten en -vaardigheden, gebruik ze en verbind met andere ondernemers.

Als jij als MKB ondernemer of starter aan succes denkt, waar denk je dan aan? Wat betekent succes voor jou? Hoe succesvol jij en je organisatie kunnen worden is afhankelijk van jouw potentieel. Een deel daarvan ken je, maar een ander deel is verborgen. Start & Grow Diffrnt maakt op unieke en snelle wijze jouw verborgen potentieel én dat van je organisatie transparant. Ontwikkel je ondernemerskwaliteiten en -vaardigheden, gebruik ze en verbind met andere ondernemers.

Bekijk meer nieuws
Nieuwsbrief

Schrijf u hier in voor de 2 wekelijkse keynote nieuwsbrief met het laatste nieuws uit de regio. U ontvangt voor de inschrijving een opting-in e-mail die u moet bevestigen.

Stichting Keyport 2020, Postbus 950, 6000 AZ Weert
Menu