Economisch Actieprogramma Agribusiness (EAA) presenteert:

Symposium:  'Toekomstbestendig Agrifoodcluster'

Donderdag 28 juni, 14.00 - 16.00 uur.
Locatie: Gemeentehuis Leudal, Leudalplein 1, Heythuysen

"Hoe kan Keyport 2020 de samenwerking tussen primaire agrarische bedrijven en kritische periferie bevorderen om nieuwe business en toegevoegde waarde voor de regio te creëren?"

Deze vraag staat centraal in het afstudeeronderzoek van HAS Hogeschool studenten Frank Eijking, Ingrid Kremer en Freek Lemmen. De uitkomst is interessant. De agrarische sector kan haar sociaal economisch belang behouden en zelfs versterken, als ze verbindingen weet te leggen met de maakindustrie, robotisering/automatisering en de circulaire economie.

‘En daar ligt bij uitstek een rol voor netwerkorganisatie Keyport!’ Hans Corsten, opdrachtgever namens EAA Keyport 2020: ‘Kansen benutten en nieuwe business creëren door samenwerking te stimuleren en netwerken te verbinden. Dat is onze core business. Bovendien is Keyport sterk aanwezig in de maakindustrie, we zijn bezig met een propositie voor de biobased economie, de tijd is rijp!’

Over kansrijke samenwerkingen en wat daarvoor nodig is, hoor je meer tijdens het symposium op 28 juni. Daar presenteren de studenten hun conclusies en aanbevelingen.

HASlogo2012_dutch_RGB.jpg

Symposium

Programma

  • 14.00 uur  Opening door Hans de Kinderen, voorzitter EAA Keyport 2020 endirecteur Bedrijven Rabobank Weerterland en Cranendonck
  • 14.25 uur  Presentatie door HAS studenten
  • 14.55 uur  Discussie o.l.v. Hans Corsten, Programmamanager EAA Keyport 2020
  • 15.15 uur  Afsluiting en borrel
  • 16.00 uur  Einde

Deze rapportpresentatie is mede mogelijk gemaakt door het Economisch Actieprogramma Agribusiness, een samenwerking tussen LLTB, Rabobank, het Gebiedsbureau, Keyport 2020, en mede ondersteund door de Provincie Limburg.

logos_partijen_eea_event.jpg

Inschrijven

De inschrijving is gesloten.

Nieuwsbrief

Schrijf u hier in voor de 2 wekelijkse keynote nieuwsbrief met het laatste nieuws uit de regio. U ontvangt voor de inschrijving een opting-in e-mail die u moet bevestigen.

Stichting Keyport 2020, Postbus 950, 6000 AZ Weert
Menu